perjantai 10. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen x2

Kylläpäs mie oon taas ollu kiireinen kun en ole ees kerenny kirjottamaan mitään! Aika vaan rientää kauheeta kyytiä. Noh, itseäni saan syyttää jos kiire on kun joka suuntaan sinkoilen. Tänäänkin mentiin vaan nopeasti maksamaan vuokraa pankkiin - meni 4 tuntia. Valokuva vielä todisteeksi että toista kertaa täällä ollessa minun nimi on kirjoitettu oikein kun tilaan kahvin Starbucksilta. Aplodit sille!!! :)Ja voin kertoa käyneeni siellä ihan useamman kerran. Kaiken näköstä on tarjottu Tanjasta Lainaan. Ei tuo Emilin nimikään kovin selkeältä näytä näin pikaseen luettuna mutta kyllä se oikein on.

Mitähän mie oon tässä kerenny viikon aikana tekemään? Kävin tutustumassa vähän muuhunkin kun Pietariin, Hatsinassa ja Katlassa tuli ainakin pyrähdettyä. Kiitos vaan matkaseuralle, kivaa oli! Käytiin vielä tutustumassa Toiseen maailmansotaan museossa kun minut Pietariin palautettiin. Oli mielenkiintoista, ketää kiinnostaa Leningradin piiritys ja WW2 niin kannattaa käydä. Löytyy Pushkin-hotellin vastapäätä keskeltä liikenneympyrää. Suosittelen lämpimästi!

Sen lisäksi oon opiskellu kun alkoi uus kurssi - Competitive Strategies in Russia. Huvittaa hieman ruveta tekemään ryhmätyötä koska opettaja on ilmeisesti mieltynyt Suomeen ja suomalaisiin yhtiöihin. Melkein aina on vertailun kohteena asiassa kuin asiassa Suomi ja yritykset joiden toimintaa Venäjällä pohditaan ovat kaikki suomalaisia. Myö tehdään siis Hukka -tuotteista (ne kaikki kivat kivijutut joita voit kiukaalle ostaa).

Oon huomannu kiinnostuneeni ihan hirmuisen paljon kaikesta kasvisruoasta. Ei siis niin että miusta mikään pelkkä kasvissyöjä tulisi mutta on vihannesten käyttö vähintään tuplaantunut täällä ollessa. Tällä viikolla kokeilin paistettuja tomaatteja kevätsipulilla höystettynä paistettujen kesäkurpitsasiivujen kera. Söin toki vähän muutakin, riisi sopii hyvin noiden kanssa. Suunnattoman hyviä oli, ei jää yhteen kertaan tämäkään ruoka. Tää höyrähtäminen kasvisruokaan voi selittää kyllä hieman tän elopainon pienentymisen.

Eilen naapurin kiinalaistyttö vietti synttäreitä ja osallistuttiin synttärijuhliin. Oli sekin hieman erilainen tilaisuus ja hauskaa oli. Yritettiin opetella kiinaa venäjäksi, ei siis ihan helpoimmasta päästä meidän kakkukestit. Yritän kuitenkin pitäytyä nyt tuossa venäjän opiskelussa kun sekin tuntuu olevan välillä suunnattoman vaikeeta. Jos jotain miun lahoon päähän täällä ollessa tarttuu niin hyvä on! :)




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti